CENE

Vse cene so v evrih in vključujejo DDV.

 

PODATKI O SKLENJENIH POGODBAH

Podatki o sklenjenih pogodbah / opravljenih naročilih so shranjeni v sistemu spletne trgovine. Uporabniki lahko vsa svoja naročila in voščilnice pregledujete v področju spletne trgovine.

 

VAROVANJE PODATKOV IN ZASEBNOSTI

Registracija in/ali vpis osebnih podatkov na spletni strani je potreben izključno za izvajanje naročil. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni in posredovani tretji osebi.

 

VRAČILO BLAGA

Vsak posameznik si izdela unikatno voščilnico. Preden se voščilnica odda v košarco jo imate možnost še enkrat pregledati in tako končan izdelek pošljemo v izdelavo. Ker je to Vaš unikaten izdelek vračilo blaga ni možno.

 

PLAČILNI POGOJI

Plačilo po predračunu / prek spletne banke

Pri izbranem plačilu po predračunu ali prek spletne banke vam bomo po elektronski pošti poslali predračun s plačilnimi podatki. Ko plačilo predračuna prispe na naš račun, steče postopek dobave v dogovorjenem roku.

Z Moneto:

Moneta(za vse naročnike Simobila, Mobitela in Debitela je že avtomatsko vključena in zanjo ni potrebno plačevati dodatnih obveznosti)

S kreditno kartico (Diners Club, Eurocard/Mastercard, Visa):

Uporabnik izbere enega izmed navedenih tipov kartice, vnese zahtevane podatke.

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Ponudnik za potrebe poslovanja s karticami uporablja 128- bitni SSL certifikat[V2] , ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija.

Za varne avtorizacije in transakcije s plačilnimi karticami skrbi Telemach. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku ponudnika.